HTML

tourbillon

WOOHOOO… megtaláltad a luxus-cooltúra online galériáját! Ez a luxus, a stílus és a kreatív gondolatok magazinja és persze azoké, akik mindezeket kedvelik… www.woohooo.hu

Köszi, hogy lájkoltál minket!

Friss topikok

Ralph Lauren Automotive Flying Tourbillon - messze a divatórán túl

tourbillon 2013.12.06. 15:37

 

A fegyveracél-tokba rejtett Safari RL67 Tourbillon után 2014-ben érkezik a Ralph Lauren Sporting Automotive Flying Tourbillonja, mely szintén a legendás, minden idők legértékesebb luxusautójának, az 1938 Type 57SC Bugatti Atlantic Coupé ihletésében született.

Az újdonság 45mm-es acéltokjának homokszórt fekete fémes színvilága jóval karakteresebb lett, melyet elegánsan egészít ki a meleg tapintású, fényes krokodilbőr szíj. Ralph Lauren lágy kontrasztként a fekete fémek maszkulin hidegségét vizuálisan enyhítette a repülő-tourbillon sárgaarany mikro-rotorjával és a klasszikusra lakkozott szilfa-betétes számlappal.

Az automata RL167-es svájci Richemont szerkezet (28 köves, 28 800 rezgésszámmal) 40 órás járástartalékkal bír. Áráról egyenlőre nem közöltek pontos részleteket, de nagyjából - kis rátartással - azért rá lehet érezni, ha viszonyítunk a Safari RL67 Tourbillon 55 ezer dolláros értékéhez.

Forrás: WOOHOOO

Címkék: luxus tourbillon svájci óra luxusóra Ralph Lauren Bugatti

komment

süti beállítások módosítása