HTML

tourbillon

WOOHOOO… megtaláltad a luxus-cooltúra online galériáját! Ez a luxus, a stílus és a kreatív gondolatok magazinja és persze azoké, akik mindezeket kedvelik… www.woohooo.hu

Köszi, hogy lájkoltál minket!

Friss topikok

Kicsit kortárs, kicsit klasszikus - Breitling Transocean Chronograph GMT

tourbillon 2013.05.18. 20:19

Breitling Transocean Chronograph GMT, luxusóra.png

Kicsit kortárs, kicsit klasszikus. Tökéletes az arány… GMT B04-es házon belül fejlesztett új kronográfos szerkezete a Breitlingnek, szabadalmaztatott másodidőzónás funkciójára is méltán lehet büszke. A mérnökök ezt az innovatív megoldást kizárólag limitált kiadású tokokba engedték beletenni; így készülhet majd 18 karátos rózsaaranyból 200 és polírozott acéltokosból kétezer példány.

A szabadalmaztatott GMT funkció zsenialítása annak felhasználóbarát mivoltában rejlik. A korona kihúzásával, majd forgatásával egyszerűen lehet állítani az új időzónát, míg az otthoni pontos idő a művelet során persze nem vész el.

A Transocean Chronograph GMT - COSC tanúsítványos - szerkezetének működését zafírkristály hátlapjának köszönhetően könnyen meg lehet csodálni. Klasszikusan íves tokját egyfajta keretként karcsú fülek zárják. Vonalai selymesek, kevésbé hivalkodóak, akárcsak a számlapon ékeskedő lágyan dőlt B logó, mely még hosszú évtizedeken át emlékezteti viselőjét, milyen nagyszerű szerkezet is mutatja neki a pontos időt, bárhol is legyen a világon.

Forrás: WOOHOOO

Címkék: luxus kronográf svájci óra luxusóra Breitling GMT

komment

süti beállítások módosítása