HTML

tourbillon

WOOHOOO… megtaláltad a luxus-cooltúra online galériáját! Ez a luxus, a stílus és a kreatív gondolatok magazinja és persze azoké, akik mindezeket kedvelik… www.woohooo.hu

Köszi, hogy lájkoltál minket!

Friss topikok

Ulysse Nardin Black Sea Chronograph

tourbillon 2013.04.20. 11:40

xx.png

Az ultraluxus Stranger után a sportosabb modelljeit is leleplezte az Ulysse Nardin. Mint a valaha készített legmegbízhatóbb és legpontosabb kronométereket készítő svájci luxus-óramanufaktúra idén a Black Sea vonallal élteti tovább a márka haditengerészeti múltját.

Kevés svájci luxusóra jellemzésénél lehet felsorolni extraként, hogy viselője akár a korallzátonyok közt búvárkodva is bátran gyönyörködhet az évszázados hagyományokra visszatekintő órakészítés produktumában, de a 200 méterig vízálló Black Sea kollekciónál azonban igen.

A tengeri viharok elementáris erejét és mélysötét szürkeségét öröklő darabokon a csapkodó villámok fényerejével világítják meg a részleteket a Superluminovás mutatók. A csavart korona tükröződésmentes zafír kristálylapjai közt egyébként egy 42 órás járástartalékra képes kronográfos automata ketyeg, melyet a hátlapról működés közben is meg lehet tekinteni.

A 10 ezer dolláros búváróra gumírozott tokozata tökéletesen ellenáll a fokozott igénybevételnek, ugyanakkor mint stílusos luxusóra, a maga 45,8 mm átmérőjű maszkulin megjelenésével vonzza a jachtklubban a Jaquet Drozzukat a napfénytől is óvó versenytársak irigykedő tekintetét.

Forrás: WOOHOOO

Címkék: luxus kronográf svájci óra luxusóra Ulysse Nardin

komment

süti beállítások módosítása