HTML

tourbillon

WOOHOOO… megtaláltad a luxus-cooltúra online galériáját! Ez a luxus, a stílus és a kreatív gondolatok magazinja és persze azoké, akik mindezeket kedvelik… www.woohooo.hu

Köszi, hogy lájkoltál minket!

Friss topikok

Fél kilométerig vízálló az új TAG - TAG Heuer Aquaracer 500M

tourbillon 2013.10.20. 13:36

TAG Heuer Aquaracer 500M, luxus.png

A Louis Vuitton egy ötperces visszaszámlálós fly-back szerkezetes szépséggel készült tavaly az LV kupára, idén pedig a TAG Heuer kavarja fel a vizet ezzel a limitált kiadású, Amerika-kupás Aquaracerrel.

A vitorlázás Forma-1-ének tartott látványos megmérettetésen a prémium- és luxuskategóriás óramárka az Oracle csapatát erősítette lélekben. Újdonságuk könnyen olvasható fekete számlapot kapott, rajta kontrasztos, piros kronográf- és csontváz percmutatókkal, valamint a szerkezet esszenciáját adó öt ablakos visszaszámlálóval. A funkció három különböző színnel alkalmazkodik a három ötperces időintervallumhoz, így ez egyaránt használható az 5, a 10 vagy akár a 15 perces visszaszámlálásokhoz is.

A betekerhető koronás, dupla biztonsági tömítéses, héliumszelepes ketyegő 500 méteres vízmélységig garantál abszolút vízállóságot, jelképezve ezzel a TAG elhivatott vízi sportos küldetését. 43mm-es tokján lévő forgatható lünettája ultra-ellenálló fekete kerámiából készült, mely remekül passzol az Aquaracer szálrahúzott, polírozott rozsdamentes acél házához.

Forrás: WOOHOOO

Címkék: luxus kronográf svájci óra luxusóra TAG Heuer

komment

süti beállítások módosítása